dierenverzekering vergelijken

Jouw dierenverzekering sluit je online af

Je kan maar twee kanten op in het leven: of je wordt een hondenmens, of een kattenmens. De paar gelukkige mensen die van beide dieren kunnen houden, zijn lucky. Maar ongeacht in welk team (team honden of team katten) je je thuis voelt, je wil niets minder dan het beste voor jouw huisdier. Een goede dierenverzekering hoort daarbij.

Online afsluiten

Maar welke dierenverzekering moet ik dan hebben? Je kan online gemakkelijk een dierenverzekering vergelijken, zodat jij zeker weet dat je de juiste hebt. Je kan eenvoudig zien welke dingen wel of juist niet worden vergoed en je ziet ook direct hoeveel (of eigenlijk hoe weinig) je kwijt bent.

Waarom moet ik een dierenverzekering afsluiten?

Laten we voorop stellen: niets moet, alles mag. Een dierenverzekering is hetzelfde als een zorgverzekering voor mensen. Als je al jaren gezond bent, nooit naar de fysiotherapeut moet, nooit een gaatje hebt of geen operatie moet ondergaan is het bijna onnodig om een zorgverzekering af te sluiten. Het enige verschil is dat een zorgverzekering verplicht is.

Een dierenverzekering is niet verplicht. Is jouw hond of kat al jaren kerngezond? Dan is het niet de moeite waard om een dierenverzekering af te sluiten. Heeft je huisdier al vanaf zijn of haar geboorte last van epilepsie, slikt je hond medicijnen of wil je je kat laten castreren? Dan is het toch eens handig om te kijken naar een dierenverzekering. Je betaalt slechts een klein bedrag per maand en je krijgt per jaar tot wel €3.000 vergoed. Dat is nog eens een mooi meegenomen! Mocht je hond of kat ineens naar de dierenarts moeten? Dan sta je niet voor onvoorziene kosten te staan.

Let op: Kies je ervoor om geen dierenverzekering af te sluiten? Wij respecteren je keuze. Zorg er dan wel voor dat je elke maand geld opzij legt, zodat je een buffer creëert. Mocht je hond of kat ineens gebitsproblemen krijgen of fysiotherapie nodig hebben? Dan kan je met jouw opgebouwde buffer vaak al de meeste kosten betalen. Scheelt een hoop stress!