proefschrift laten drukken

Goedkoop jouw proefschrift laten drukken

De CITO-toets op de basisschool, eindexamens op de middelbare school en scripties die je om de oren vliegen. Het einde van het schooljaar nadert weer, dus het is tijd om te kijken naar een manier waarop jij die periode mooi kan afsluiten. 1, met goede cijfers en 2, door te kiezen voor proefschrift drukken.

Je proefschrift schrijven

Waarschijnlijk zit je er nu middenin en kan je woorden als ‘kwalitatief onderzoek’, ‘validiteit’ en ‘betrouwbaarheid’ wel dromen. Al die bloed, zweet en tranen (soms letterlijk, maar hopelijk figuurlijk) zijn niet voor niets. Jouw proefschrift is dé manier om te laten zien wat je in huis hebt, daar mag je dus best even werk van maken.

Een mooie lay-out maken of laten ontwerpen, inbinden of misschien wel laten drukken door een professionele drukkerij. Want dat verdien jij, als toekomstig professional in je vakgebied.

Het voordeel van proefschriften drukken

Waarom je een proefschrift zou moeten drukken? We snappen je vraag natuurlijk. Keep on hanging, want wij leggen je uit waarom ook jij dit zou moeten doen.

  • Honderden uren werk uitprinten op standaard A4 papier? Dacht ’t niet! Jouw proefschrift verdiend meer dan simpel printpapier.
  • Een mooie proefschrift lay-out laten ontwerpen door een grafisch vormgever: het kost je misschien wat extra, maar het is het zo waard. Ridderprint is al jarenlang thuis in deze business en kan je dan ook het beste helpen wanneer het aankomt op je scriptie of proefschrift.
  • Verdedigen van je proefschrift, het blijft een dingetje.. Niemand vind het écht leuk om te doen. Het is een beetje zoals je belastingaangifte doen. Maar met een mooi verzorgd proefschrift wordt het direct een stuk beter. Je staat zelfverzekerder, want jouw eindresultaat mag er zeker wezen! Net als jij, uiteraard.

Nog niet overtuigd? Check dan ook eens alle gerealiseerde projecten op Ridderprint. Dan wil je niet meer anders!